top of page
  • Obrázek autoraEVENTBOX

"dog friendly" LUXUSNÍ HOTELY

Máme pro vás kolekci luxusních a butikových hotelů vhodných pro domácí mazlíčky. Mnoho z nich má psí pelíšky, speciální menu, hračky a kilometry procházek v okolí. Už při příjezdu váš mazlíček zavrtí radostí ocáskem ... a za to vám ručíme vlastní tlapkou...


Stále více lidí bere na dovolenou i svého psa nebo jiného mazlíčka. Už jsme si zvykli vidět psa Marca Jacobse lenošit u bazénu na St Barths nebo kočku Karla Lagerfelda létat v soukromém tryskáči a tak i my očekáváme více služeb pro naše čtyřnohé společníky.


Miska na vodu a sušenky mohly v minulosti stačit, ale v dnešní době hotely nejen vítají domácí mazlíčky, ale také si je plně hýčkají. Zde jsme vybrali pět nejluxusnějších zařízení v oblíbených hotelech vhodných pro domácí mazlíčky.



Duše našich mazlíčků

Hotely The Old No. 77 Hotel and Chandlery v New Orleans se chtějí ujistit, že i váš pes je duchovně vyspělý. Zapojí vás do poznávání psychiky zvířat, meditace a do vzdělávání - včetně knih o psychologii psů a celostní péči o zvířata.


Wellnes hýčkání


Zvažte masáž v páru s vaším miláčkem - tedy se svým psím společníkem. V Miami v hotelu The Betsy South Beach si můžete užít společně relaxační masáž doplněnou aroma oleji, zatímco váš pes dostane po vašem boku stejně uklidňující ošetření.

Kousky newyorského steaku

Sunset Tower Hotel v Los Angeles nabízí speciální menu pro čtyřnohé hosty. K dispozici je steak, svíčkový cheeseburger s hranolky z mrkve a vykostěná kuřecí prsa (alias jídlo „Mighty Mutt“). Vaše štěňátko se pak může stočit do mini postýlky Sunset Tower.

Jídlo na na míru

Pokud je váš pes obzvláště vybíravý, jistě ocení pobyt v hotelu The Arch London, kde ostřílení kuchaři suší vlastní krmivo pro domácí mazlíčky, které připraví podle vaší objednávky.

Chybí vám na cestách zvířecí společník? Pokud zatoužíte po nějaké společnosti, Town Town Hotel & Apartments v Londýně a Roxy Hotel v New Yorku vám po celou dobu pobytu půjčí zlatou rybku. Bude s vámi relaxovat i při masáži a velmi ráda se nechá nakrmit .... bude Vaším tichým společníkem - a vy jí za to můžete vyprávět své cestovatelské příběhy...




 

#doglover#petlover#doginlove#petfriendlyhotel#dog#hotelyvhodnepropsy#hotelypromazlicky#eventbox#dogtraveler#traveldeeper#lovetotravel#neverstopexploring#travelmorewithdog#familytravelwithdog#inspiredtravel#inspiredtraveller#travelwithdogs#hotelyvhodnepropsy#cestovanisepsy#traveladdict#travelling#instatravel#Hotelyvhodneprodomacimazlicky#dovolenasepsem#travelgram#traveler#dogsloversworld#luxusnízazitky#kolekcehoteluvhodnapropsy#luxusnidovolenasepsem#catslover#luxusnihotely#butikovehotelyipropsy#butikovehotely#eventbox#experienceamazing#luxusnidovolenasepsem #dogfriendlyhotel


bottom of page