top of page
  • Obrázek autoraEVENTBOX

TOSKÁNSKO - malebný hrad z 12. století, který je určen pro sofistikované a výjimečné pobyty.



Autentické toskánské místo, zasazené do krajiny Chianti. Zarezervujte si svůj pobyt ještě dnes! Restaurace Michelin. Krásné výhledy. Historické interiéry. Velké lázně. 

Po přistání ve Florencii se nechte odvézt do bývalého hradu z 12 století (čtyřicet minut jízdy autem). Toskánský hotelový skvost Castello del Nero s jeho 740 ha pozemkem nemá tendenci poutat pozornost na první pohled, což však není výzva k tomu, abyste ho minuli. Naopak! Zvenku je poměrně nenápadný – a abychom si rozuměli: nepotrpí si na prvoplánovou okázalost. Jakmile však přijedete blíž, pochopíte, proč je přirozeným magnetem pro všechny romantické duše. Castello del Nero bez debat patří k místům, která vás okouzlí aurou florentských šlechtických rodin. Osvěží vás dokonalá omlazující lázeňská léčba, odpočinete si u bazénu s výhledem na malebnou krajinu a vychutnáte místní produkty, které připravuje Michelinská restaurace La Torra. Její bohaté menu vychází z lokálních sezónních surovin. Motto šéfkuchaře Giovanniho Lucy Di Pirra totiž zní: „Pokud chcete kvalitu, musíte se řídit přírodou.“ Za dalšími gastronomickými specialitami se vydáte třeba v kabrioletu Alfa Romeo.


Na výlet se vydejte do Sieny a ochutnejte tradiční pokrmy, kde místní speciality zahrnují hovězí maso ze speciálního chovu dobytka Chianina, těstoviny fagioli a samozřejmě lanýže. Nechte si nějaký čas na ochutnání vína z mnoha vinic kolem Montalcina. Toskánsko je známé svým Chianti a my vám zajistíme, abyste poslali sbírku oblíbených vín domů, aby vám připomněli vaše toskánské útočiště.



Atmosféra autentického Toskánska a krása vinařské oblasti Chianti vás rychle pohltí. Pobývat v místě, které si ve svých útrobách nese 900 let vzpomínek, je samo o sobě magické, proto vás asi nepřekvapí, že žádný z místních pokojů a suit není dokonale identický. Pečlivě provedená renovace odhalila neocenitelnou sbírku originálních prvků, včetně vzácných fresek z 18. století. Vy se tak můžete během svého pobytu vrátit o několik století zpět a představovat si, jaké by to bylo, kdyby… Dovyprávění příběhu už necháváme na vás.



Náš tip: Zpestřete si svůj pobyt ranním letem v horkovzdušném balónu, školou vaření nebo odpolední jízdou na koni.




bottom of page