top of page
  • Obrázek autoraEVENTBOX

Vizionářský design a ověřený hotel na BALI

Luna2 studiotel & Luna2





Servis jako pro superstar nabízí Luna2 studiotel a Luna2 private hotel nacházející se na Seminyak Beach  v jihozápadní části ostrova Bali. Zakladatelka a designérka Melanie Hall společně s manželem Stewartem jako ředitelem otevřeli Luna2 v roce 2007 a začali nabízet prvotřídní restaurační, ubytovací, relaxační služby. Hotel Luna2 je příslibem výjimečné zkušenosti v každém ohledu.



Luna2 studiotel  – odpalovací plocha pro cestovatelské gastronauty, otevřel své brány v dubnu 2013 v těsné blízkosti Luna2 private hotel na oblíbené pláži Seminyak. Tento právem oceňovaný ultramoderní hotel nabízí super prostorné pokoje s intimními venkovními zónami a naprosto exkluzivní servis jako pro filmové hvězdy. V restauraci Orbit si můžete vybrat ze špičkového vinného lístku a objednat si delikátní pokrmy pod značkou Lunafood a zažijete nefalšovanou nostalgii v kombinaci s futurismem a zábavou. A to není vše.



Pobavit se můžete nejen v úžasném a stylovém Pop!lounge baru, nebo zažít koktejlovou párty ve střešním Space baru s omračujícími výhledy na oceán.




Luna2 private hotel – nachází se přímo na oblíbené pláži Seminyak a nabízí 5 pokojů. Pyšní se nejen šéfkuchaři s mezinárodními zkušenostmi, ale i spolehlivým týmem servírek, barmanů, řidičů, hospodyní a paní na hlídání, kteří jsou hostům vždy po ruce.  Design hotelu je v kontrastu se všudypřítomným moderním Bali, respektuje minulost a vítá s otevřenou náručí budoucnost, je to výjimečně galaktické místo na Zemi.


Pro více informací a objednání pobytu nás kontaktujte



bottom of page