top of page
  • Obrázek autoraEVENTBOX

Zimní radovánky v Rakousku, kde stojí za to ráno vstát z postele.

Nevíte, kam vyrazit během zimních prázdnin? Pak zkuste námi vytipovaný luxusní butikový hotel s parádními podmínkami a službami. I o vaše malé ratolesti zde bude skvěle postaráno. :)

RAKOUSKO, hotel Severin's Alpine *****


Severin's Alpine Retreat leží na okraji půvabné lyžařské vesnice v rakouských Alpách. Lyžování je zdaleka největší atrakcí, a to z dobrého důvodu. Nejenže je region Arlberg rodištěm alpského lyžování (místním průkopníkem byl Hannes Schneider), je to i jedno z největších letovisek na světě. Areál je obsluhován 88 vleky, které vás vyvezou na více vrcholů a má více než 300 km sjezdovek.



Hotel má pouze 9 apartmá a jednu samostatnou residenci.

Elegantní apartmá jsou postavená ze starého dřeva z místních tyrolských lesů a zařízená v moderním alpském stylu s proskleným krbem. Z terasy a balkonu budete mít nádherný výhled na Lechtalské Alpy a údolí řeky Lech.  Apartmá typu Senior má prostorné obývací prostory a rodinné apartmány mají za posuvnými stěnami skryté palandy.

Rezidence je rozdělena do dvou úrovní v extravagantním stylu a má obývací pokoj s klavírem, soukromé kino a vířivku.

Vysoce kvalitní vybavení a exkluzivní nábytek značky Minotti doplňují špičkové technologie a současné umění vybrané odborníky z vídeňské společnosti Contemporary Art Advisors. Toto spojení vytváří ideální prostředí k relaxaci a odpočinku. 

Luxusní hostel v Rakousku

Součástí hotelu jsou i vyhřívané skříňky na lyže; vinný sklep; dětská herna; WiFi zdarma v celém areálu; prádelnu. V pokojích se nachází pracovní krb; Loewe HDTV; volný minibar; Kávovar Nespresso; čaj a rychlovarná konvice; bezplatná balená voda; Koupelové produkty La Biosthetique.

Wellness centrum je velké 415 m² a zahrnuje kosmetické a lázeňské areály s rozsáhlou nabídkou, která je vhodná i pro páry. K zázemí patří fitness centrum s vybavením značky Techno Gym, 12,5 metrů dlouhý krytý bazén s protiproudem, vodopádem a vířivkou, a dále 2 sauny, parní lázeň i infračervená kabina.Pokud jde o masáž, můžete si ji objednat u profesionálního fyzioterapeuta, který přizpůsobí relaxaci vašim konkrétním potřebám.

Hotelová restaurace spojuje alpskou tradici s nápadným moderním designem. Rakouský šéfkuchař Kevin Szalai je mužem, který stojí za jídelním lístkem, má čtyři chodové možnosti, které se každý den mění a také možnost výběru à la carte. Šéfkuchař používá stejné alpské ingredience jaké by tu byly před sto lety - například Simmental hovězí maso a pstruh Zuger. Prezentace je stejně tak kreativní a často využívá klasických horských materiálů, jako jsou břidlice, žula a mech.

Děti všech věkových kategorií jsou vítány. K dispozici jsou dvě rodinné apartmá a je zde dětská herna s kulečníkem a stolním tenisem. Hlídání dětí je k dispozici od 17 EUR za hodinu; při rezervaci je potřeba předem upozornit.


Místní restaurace - pro bezstarostný oběd si rezervujte stůl u Balmalpu na vrcholu dvousedačkové lanovky Zugerhorn. Samotné výhledy zaručují zážitek - restaurace je ve 2 100 m a šťavnatá žebra, vynikající pizzy a talíře se studeným masem jsou to, co lidi láká rok co rok přijít zpět. Je tu už celá desetiletí, ale nedávná rekonstrukce přinesla mnohem modernější vzhled chaty. Je stejně populární, takže si ji musíte předem zarezervovat. Rud-Alpe je dalším tipem, kde se potěšíte nejlepším štrúdlem a kaiserschmarrnem (palačinka s cukrem) ve městě. Nenechte si ujít Hus Nr 8 (dům číslo 8), který je v jednom z nejstarších penzionů v Lechu. V útulné jídelně s borovicovým dřevem si pochutnáte na tradičních specialitách.


Nejbližší mezinárodní letiště je Innsbruck. Cesta do hotelu trvá přibližně 90 minut a soukromý transfer lze zařídit za 285 EUR/auto.



Pro více informací a rezervaci nás neváhejte kontaktovat.

Rezervace je nutná s větším časovým předstihem. Váš Eventbox.

bottom of page