top of page
  • Obrázek autoraEVENTBOX

JAKO ROBINSON ...

Chcete na chvíli utéct od civilizace a užít si nikým nerušenou dovolenou ? Tak pouze pro vás máme 3 tipy na exkluzivní hotely, které stojí za to navštívit. Od ekologicky šetrných míst až po ultra-luxusní pobyty v Karibiku, které slibují romantiku a dokonalou relaxaci  na izolovaných a soukromých ostrovech.  


KAMBODŽA

Sihanoukville v Kambodži může být tím top hitem na vašem seznamu míst, kam musíte jet. Leží na pobřeží Thajského zálivu a při vyslovení jeho názvu si člověk div nezlomí jazyk. Soukromý ostrov Song Saa na ostrovech Koh Rong je eko-luxusním unikátem, který se rozprostírá u nedotčených ostrůvků. Celý resort je zasazený  do deštného pralesa a vyhlášené lázně čerpají z místních bylin, olejů a tradic. Uklidňující 150 minutový rituál je rajským potěšením pro duši. Jedná se o jedno středisko s ekologickým záměrem v samostatné mořské rezervaci. Zajímavostí je spolupráce hotelu s týmem  námořních biologů, kteří se podílí na prospěšných projektech. Myslet zeleně nebylo nikdy  tak okouzlující.


INDONÉSIE

Zastrčený na jednom z nejméně prozkoumaných ostrovů Indonésie se nachází resort s neobyčejnou atmosférou. Je téměř zcela chráněný od rušných měst a jeho velkolepá krajina je nastavena pro opravdové romantické útěky. Plážové vilky a luxusní chaty v korunách stromů vám poskytnou nevšední zážitek a resort má svou soukromou pláž. Zde prostě musíte surfovat, prozkoumat buš na koni nebo se zapojit do prospěšného komunitního  projektu ..... nebo jen relaxovat u svého bazénu nebo na pláži. Kdo se nechce nudit je tento ostrov přímo ideální :)  a psst - ložnice jsou zde skutečně sexy! 


V Nihi Sumba nezažijetejen tradiční zážitek z dovolené. Zde se úplně odpojíte od  hyperaktivních životů a znovu se spojite se zemí a komunitou. Každá zkušenost je jedinečná a nezapomenutelná.
Eko resort Nihi Sumba

KARIBIK

Nachází se na krásném ostrově Providenciales v Turks a Caicos, kde se nachází jedny z nejlepších pláží na světě. Luxusní rezort Amanyara je odlehlé útočiště, které se nachází v Národním parku podél nedotčených útesů , které jsou proslulé nejlepším potápěním. Resort čerpá své jméno od Amana, slovo ze Sanskritu pro "mír" a yara, slovo pro "místo" v jazyce Arawak. Hotel patří do portfolia Amán, nejluxusnější hotelové značky na světě. Navštívili jsme tento hotel pouze na oběd při naší plavbě Karibikem a zamilovali jsme si ho ! Je to tak krásné místo. Jídlo bylo úžasné a Amojara Mojito je nutností vyzkoušet! 





bottom of page