top of page
  • Obrázek autoraEVENTBOX

LÍBÁNKY V DIVOČINĚ


Objevte s námi luxusní hotely pro dobrodružné líbánky !

Vybrané hotely v divočině se táhnou od chilské pouště Atacama, po odlehlé poloostrovy severního Islandu přes himálajské úpatí a pláně Krugerova Národního parku. Pokud jsou akční výlety tím, co vám přináší svatební blaženost, vrhněte se s námi do dobrodružství a neohroženého útěku od civilizace ...


Jižní Afrika - Singita Sweni hotel

Tato intimní safari chata na břehu řeky Sweni s pouze šesti pokoji u řeky nabízí opravdové soukromí. Obklopuje vás Krugerův Národní park, který nabízí jedny z nejlepších safari zážitků na světě. Luxusní pokoje v hotelu Singita Sweni nedělají kompromisy v pohodlí a nabízejí místa pro sledování zvěře, vnitřní/venkovní sprchy a bezplatný minibar. Hotel disponuje lázněmi, bazénem a restaurací.


USA KALIFORNIE - Dunton River Camp

Luxusní kemp se nachází na louce obklopené horami San Juan a je základnou pro poznávání divočiny Colorada. Osm luxusních stanů je vybaveno kamny, postelemi velikosti King, mramorovými umyvadly a vanami plné velikosti. Opodál na louce je také lázeňský stan, sauna u řeky a statek: útulná budova připomínající chatu, která na pozemku stojí od 19. století. Po dni stráveném prozkoumáváním hor nebo lovem lstivého pstruha se pravděpodobně ocitnete na jedné z jejích měkkých pohovek nebo starožitných houpacích křesel s kalifornským vínem či bourbonem.


ŚVÉDSKO - Treehotel Norrbotten County

Dospělí, kteří říkají, že vyrostli na stromech, neví vše ...Ukažte jim šest stylových doupat zavěšených na větvích ve švédském Treehotelu a oni se budou bez zábran škrábat po žebřících a plovoucích chodnících. Romantické pobyty v tomto ekologickém hotelu jsou trendy; pokoje jsou bez sprchy, ale ohromující design a skandinávsky elegantní interiéry zajišťují nevšední zážitek. Přesto si myslíme, že si pokoj nebudete celý den užívat. V hotelu je co milovat: sauna, venkovní vířivka, treky svěžím boreálním lesem, jízda na saních tažených husky, rustikální severská kuchyně a možné nahlédnutí do polární záře.


KAMBODŽA - Ostrov Krabey

Na ostrově Six Senses Krabey je něco co velmi připomíná Jamese Bonda. Je to kapka ráje v blankytném moři – země soukromých bazénů, dokonalých služeb a vil zasazených do džungle, kam se dostanete pouze motorovým člunem. Jinými slovy, je to druh místa, které by si každý seberespektující zlý duchovní vůdce vybral pro své nádherně požitkářské doupě – kromě toho, že zde není nic zlověstného. Dny trávíte nevinným šnorchlováním u korálových útesů, lenošením na sladkém písku nebo testováním typických khmerských procedur v lázních. Je tu biofarma, která kuchařům dodává suroviny a klub, který vede vodní sporty a lázně jenom pro vás.


CHILE - Hotel Alaia

Butiková surfařská chata Hotel Alaia se nachází uprostřed dun v Punta de Lobos, světoznámé surfařské destinaci na severním pobřeží Chile. Tento drsný úsek pláže se nachází pět minut jízdy od Pichilemu a je známý svými spolehlivými vlnami a dlouhými, doleva se lámajícími vlnami, které jsou jedny z nejlepších na jižní polokouli. Pokoje jsou zařízeny v rustikálním minimalismu, mají podlahy z leštěného betonu a dřevěné stěny, které snadno zapadají do krajiny a udržují zaměření na úžasný výhled na Pacifik. Většina hostů tráví dny venku v oceánu, ale mezi další zpestření patří lekce jógy, vířivky vytápěné dřevem a restaurace, která podává pouze místní jídlo a kvalitní víno.


#kamnasvatebnicestu#romantickadovolena#líbánkyvdivočine#líbánky#romantickelibanky#honeymoon#svatebnícestanakonecsvěta#luxusnisvatebnicesta#luxusnidovolena#luxuryhoneymoon#luxusnilibanky#líbánkyprodobrodruhy#líbankysdobrodružstvím


bottom of page