top of page
  • Obrázek autoraEVENTBOX

SAFARI TROCHU JINAK ...

Když se řekne slovo SAFARI, pravděpodobně si nepředstavíte obrázek Indie, Brazílie nebo Kanady jako míst, kam se vydat za divokou přírodou. Nejde o to jen projíždět savanou a zahlédnout některá zvířata z velké pětky. My vám chceme přiblížit dobrodružství na nejúžasnějších místech divočiny na Zemi a vyhlášených Národních parcích.



Splňte si svoje sny a vyrazte pozorovat leharty v jejich přirozeném prostředí, za roji motýlů těch nejkrásnějších barev do Yala National Park na Srí Lance a vyzkoušejte si tu kempování uprostřed neuvěřitelné přírody.


Dáte raději přednost pozorování velryb? Patagónie nabízí neskutečné množství nezapomenutelných zážitků a patří k přírodním pokladům naší planety. Uvidíte zasněžené vulkány zrcadlící se v jezerech, zástupy tučňáků a nespoutanou přírodu. Každý den bude jedinečný a získáte tolik inspirace! 



A co tip na koloniální nádheru a vznešenost jižní Brazílie? Rozsáhlá močálovitá krajina na jihozápadě Brazílie – Národní park Pantanal Matogrossense a přilehlé soukromé rezervace Dorochê a Acurizal e Penha jsou útočištěm vzácných zvířat, jako je kapybara, tapír jihoamerický, vydra obrovská.


Lákají Vás spíš chladnější oblasti? Vydejte se do Manitoby, kanadské prérijní provincie a nejstarší přírodní rezervace v Severní Americe s unikátní faunou a flórou, která je domovem nejrůznějších druhů zvířat. Je zvláště pozoruhodná svou populací ledních medvědů, ale běžně se zde vyskytují losi, jeleni či vlci, prostě ideální místo k objevování arktické divočiny.



 

bottom of page